Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Hamachi problem z OX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z OX na serwerze hamachi. Serwer na plikach deinav2 pytan mam full wgrane swoich i troszku z npc. gdy chce wziasc start ox czy jakos tak to pokazuje mi sie ze ,,Ewent ox nie dziala,,  

P.S Oraz taki maly problem z game master panel 2 i 3 sa zrobione chyba przez bambuska i mam problem bo nie wiem jak robic itemy.

post-865625-0-83691300-1421941007_thumb.png

Opublikowano

jesli chodzi o panel gm to w pliki config podajesz dane do twojego serwera, nastepnie w zakładce utwórz przedmiot zaznaczassz typ: gracz, w zakładce właściciel podajesz nazwe gracza i naciskasz odświerz, wybierasz item ilość i ewentualnie bony i slot, dalej wybierasz w jakim miescu ma sie pojawić item czy w eq czy w item shopie czy w magazynie i naciskasz utworz nic trudnego. Aha ox nie działa pewnie z powodu błędnego questa

Opublikowano

jesli chodzi o panel gm to w pliki config podajesz dane do twojego serwera, nastepnie w zakładce utwórz przedmiot zaznaczassz typ: gracz, w zakładce właściciel podajesz nazwe gracza i naciskasz odświerz, wybierasz item ilość i ewentualnie bony i slot, dalej wybierasz w jakim miescu ma sie pojawić item czy w eq czy w item shopie czy w magazynie i naciskasz utworz nic trudnego. Aha ox nie działa pewnie z powodu błędnego questa

Gosciu jestes genialny kocham cie normalnie :D

Mam problem :(          gdy klikam odswiez pokazuje sie ,,Wystapil blad,, o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...